1743 - Ofertat Turistike | Drejtoria e Turizmit ne Prizren

Ofertat Turistike - Çiklizmi malor

Prizreni posedon shtegun e çiklizmit malor me gjatësi prej 5 km, e cila fillon nga pjesa e Karapotokut (natyrës) dhe përfundon te pjesa e Shtëpisë Malore.